Pàgines

4 de novembre del 2012

EL MONIATO es converteix en una planta

La Carme des del seu bloc Fer de Mestres publica una entrada molt interessant sobre el creixement de les plantes i ens proposa una excel.lent idea:  a partir de l'observació del moniato.
Us puc  confirmar que és una experiència plena de sorpreses pels infants, jo l'he posat en pràctica amb infants de P4 i P5 i sempre ha estat un experiment que els ha entusiasmat. Us deixo les fotos dels moniatos del curs passat.
També pot ser una original planta per casa.



4 comentaris:

  1. Moltes gràcies per l'enllaç!
    Petonassos

    ResponElimina
  2. Acabo de descobrir el teu bloc i m'agrada molt. Me'n faig seguidora.
    Aquest curs he posat en practica aquest experiment però fa setmanes que estem esperant que surti la planta i no hi ha manera. Ara estan començant a sortir arrels. Em pots dir si trigarà gaire temps o és que potser no ho hem fet bé? Gràcies.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Hola LLuna
    Gràcies pel teu suport al convertir-te en seguidora d'aquest bloc.
    Sobre el moniato t'he de dir que jo ho faig cada any a casa i a l'escola i el creixement de les fulles sempre ha estat diferent. Heu de tenir paciència, probablement depèn del moniato que les fulles tardin més o menys en sortir.
    Jo sempre els poso en un got o envàs transparent i li canvio l'aigua molt sovint (cada dos dies).
    No es per desmoralitzar-te però el curs passat a una companya no li va florir fins la primavera !!!, però segur que el vostre ho farà abans. Ànims
    Una abraçada
    Anna

    ResponElimina
  4. Doncs així m'ho prendre amb calma. La veritat és que jo l'aigua no els hi canvio gaire sovint. Probaré de fer-ho a veure si millora. Gràcies per contestar tan ràpid!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...