Pàgines

12 de desembre del 2012

PINTANT AMB ROLL-ON

Acabo de corroborar per enèssima vegada que el món blocaire és un pou de sorpreses i descobriments. Per casualitat he descobert el bloc de l'Angela Encenent la imaginació , una TEI que és mare d'una parelleta que aviat farà 5 anys. Amb el seu bloc comparteix les propostes que presenta al seus fills, i una d'elles és pintar amb roll-on. Potser algu ja ho ha posat en pràctica però a mi no se m'havia passat pel cap, la veritat és que m'ha semblat una idea genial i el proper trimestre la posaré en pràctica amb els meus petits de P3.

2 comentaris:

  1. Genial!!!
    Aniré al bloc de l'Àngela perquè no acabo d'entendre com ho fa amb la pintura.
    Posa una taca al paper i l'estira amb el roll-on?
    Petonets
    Ah! has pensat treure la verificació als comentaris? Amb els meus problemes visuals cada vegada em costa més de fer-ho i em diu que sóc un robot!!!

    ResponElimina
  2. Hola! Quina sorpresa, rebuscant per les entranyes del bloc he trobat l'enllaç fins a aquest bonic bloc teu, així que que tu m'hagis trobat a mi, m'ha portat a que jo t'hagi trobat a tu!
    A nosaltres ens va costar una mica que pintés sobre dur, o sigui que cal posar-hi alguna cosa tova a sota, i la pintura força dil·luïda, la resta... oli en un llum, així que si ho vols fer amb els petitons primer et recomano que facis alguna prova, a fi que tot funcioni a la primera.
    Una abraçada gegant, gràcies per compartir!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...