Pàgines

8 de maig del 2013

BITS FRUITA primavera-estiu

A l'entrada anterior sobre els Bits de l'esmorzar la Carme de Fer de Mestres em suggeria afegir-hi aliments naturals com ara la fruita, els fruits secs, ... tenint en compte les intoleràncies alimentàries i sensibilitats químiques que sovint pateixen alguns dels nostres petits.



Estic completament d'acord amb la Carme i val a dir que la fruita és la primera alternativa que proposem a les famílies i als propis petits quan els demanem que l'esmorzar a l'escola sigui variat i evitin la brioixeria. És per aquest motiu, entre d'altres, que dins de la programació de Bits que seguim hi ha diferents passis de fruites segons l'estació de l'any que estem. Concretament aquesta setmana i la propera a P3 estem passant els de la fruita de primavera-estiu que aquí podeu veure.





5 comentaris:

  1. Quins bits més xulos Anna !!!!
    M'entren ganes de menjar aquestes delicioses fruites mmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!!
    Petonets guapa !!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant Magada, aquests els passem a la tarda i aquests darrers dies amb la caloreta de les 3h de la tarda la veritat és que sí que venen de gust unes fruites fresquetes i sucoses !!!
      Tonets!!!

      Elimina
  2. ¡Fenomenales! Gracias por compartirlos. Un saludo.

    ResponElimina
  3. Hola! Bienvenidos a los blogs amigos!! Seguro que compartiremos muchas experiencias a partir de ahora!
    Pitufibesos, profe Gabby!

    ResponElimina
  4. Anna, moltes gràcies per tenir en compte el meu suggeriment. Com que a casa hem patit la problemàtica de les intoleràncies i la vivència de "ser invisibles", imagino que estic molt sensibilitzada.
    Uns bits preciosos, m'han fet venir ganes de menjar fruita. Acabo d'escriure i corro a la nevera a buscar uns maduixots ha,ha,ha.
    Petonets agraïts
    Carme

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...