Pàgines

18 d’agost del 2013

1r ANIVERSARI

Avui 18 d’agost Petit món celebra el seu primer aniversari !!!



Mai m’hauria imaginat tot el que m’ha reportat engegar aquesta experiència, al llarg d’aquest any amb aquest bloc la constant ha estat descobrir, aprendre, rebre, ... però no només dels materials i recursos de la xarxa sinó també de tots vosaltres com a persones.

Per agrair-vos tot el que he rebut m’he pres la llibertat de crear un regal per a tots, pels que em seguiu amb certa continuïtat, pels que ho feu de tant en tant, pels que busquen alguna cosa en concret, pels que deixeu comentaris de suport que sempre, sempre s’agraeixen, pels que sou visitants de pas, ... és a dir, per a TOTS.



Us convido a repartir aquest regal a qui vosaltres vulgueu i proposo que l’única condició que calgui complir per rebre’l sigui formar part de la blogosfera.

Espero que us agradi  i el poseu al vostre bloc.

GRÀCIES A TOTS !!!

15 comentaris:

  1. Moltes felicitats!!!
    Quina il·lusió rebre aquest regal que penso regalar-li a l'Anna en el dia del seu primer aniversari a la blogosfera:
    GRÀCIES PER COMPARTIR!!!
    Petonets bufats
    Carme

    ResponElimina
  2. Felicitats carinyo. Fa molta il.lusió anar complint anys de blog. Jo encara estic de vacances i fins a finald de mes no torno.
    Moltes gràcies pel detall guapa.
    Besitos. ♡ ♡ ♡

    ResponElimina
  3. Hola Anna: muchas felicidades, hace mucha ilusión cumplir el primer año. Me llevo encantado tu regalito a mi página de premios. Un saludo

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies Anna! Moltes felicitats pel teu primer any i pel fantàstic bloc que tens. Espero que segueixis compartint durant molts anys més. M'enporto el regalet amb molta il·lusió! Un petonàs!

    ResponElimina
  5. Felicitats! A Menorca teniu una seguidora :)

    ResponElimina
  6. Anna, ¡¡Felicidades por tu fantástico blog!!! Veo que nos gusta compartir y juntan llegaremos más lejos. Gracias por el regalito y un abrazo desde aula de infantil.

    ResponElimina
  7. Moltíssimes felicitats, Anna! Quina il.lusió, oi?Espero poder seguir gaudint del teu bloc per molts anys més!!!
    M'emporto en regalet. És una cucada!
    Petonets.

    ResponElimina
  8. Primero desearte un muy Feliz Cumpleblog!!!!!!!! Tienes un blog fantástico con el que espero seguir disfrutando muchos años más. Y segundo decirte que me encanta el regalo y que me lo llevo rápidamente para mi blog de premios. Un gran abrazo.

    ResponElimina
  9. FElicidades a miles por este primer añito. Y felicidades por volver con tanta energía. Es un regalo muy gracioso, me lo llevo ya, vale? lo pondré en mi blog de regalillos, muchas gracias, corazón. un besote fuerte y a seguir cumpliendo añitos.

    ResponElimina
  10. Moltes felicitats! Un any de blog és un repte. A per uns quants més! I gràcies pel regal, un detall molt simpàtic.

    ResponElimina
  11. Moltes felicitats Anna !!!!!
    Espero que el teu blog segueixi fent anys i anys i que juntes podem recorrer aquest món de la blogosfera que ha fet que ens coneixem !!!!
    El regalet una cucada !!!! Moltíssimes gràcies !!!!!
    Mil petonets bonica !!!!!
    MUAC'S

    ResponElimina
  12. Moltissimes felicitats Anna!!!
    Quina il·lusió deu fer el primer any no? Espero que sigui el primer de molts i que segueixis compartint amb nosaltres molts més recursos!

    Molts petons!
    Sònia

    ResponElimina
  13. Moltes felicitats,és una alegria poder celebrar el primer any amb la mateixa empenta i il·lusió de quan vas començar.En aquest primer any quants amics has trobat per el camí, oi? Un petó molt gran i segueix compartint amb tots nosaltres doncs estem molt agraïts de conèixer una companya com tu!!!!!!! Endavant Anna i ja saps que sempre estaré seguint el teu blog i saber de tu.
    carme (Tic, llapis i paper)

    ResponElimina
  14. Hola guapa, ja estic a casa després d'unes bones bones vacances. Recullo el premi i el poso a la meva pàgina de premis.
    Un petonet.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...