Pàgines

28 d’agost del 2013

LA MEVA ESCOLA dossier per P3

A la segona reunió de primers de setembre que tenim amb les famílies de P3 els hi donem aquest dossier perquè els seus fills el facin amb la seva companyia i col·laboració.  L'últim full està dedicat a explicar a les famílies com han de fer-ho.El primer dia d'escola l'han de portar.

L'objectiu principal és que el dossier suposi un vincle afectiu pels petits, els ajudi a compartir les seves vivències i afavoreixi el pas de casa a l'escola.
La valoració que fem d'aquesta experiència és molt positiva, tant per haver donat resposta als objectius proposats com per la motivació que ofereix als petits.
Al llarg dels primers dies d'escola cada petit, amb la ajut de la mestra, ens presentarà el seu "llibret" explicant les anècdotes, curiositats, ... que hi ha i presentant-nos a la seva família, mascota, ...
A l'aula hi ha un espai on es deixaran els "llibrets" quan ja han estat presentats, d'aquesta manera hi tindran accés durant tot el curs. Els hi encanta agafar el seu llibret i explicar-lo als seus companys o a la mestra, no se'n cansen mai.


Dona-li un cop d'ull !!!




AGRAIRÉ QUE SI HO DESCARREGUES DEIXIS UN COMENTARI !!!



1 comentari:

  1. Anna,
    nosaltres també en fèiem un però el donàvem a la reunió de juliol quan fèiem la primera reunió de pares i mares de p3, ara encara ho fan!
    L'objectiu és el mateix però pensem que així durant l'estiu, els infants i les famílies es van preparant per a l'escola d'una manera lúdica.
    Et deixo l'enllaç a l'entrada on el pots veure per si tens curiositat http://ferdemestres.blogspot.com.es/2012/06/per-comencar-p3.html
    Petonets
    Carme

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...