Pàgines

13 d’octubre del 2013

UN ARBRE DIFERENT

Com cada any al acabar la reunió de pares d'inici de curs proposem a les famílies fer una activitat que l'endemà trobaran els petits.
Aquesta vegada hem proposat fer l'arbre del nostre racó de les estacions, les fulles seran les siluetes de les mans i dins escriuran un desig pels seus fills, per acabar han pintat l'arbre.
Hem passat una estona agradable preparant la sorpresa que trobaran l'endemà els seus petits.










La troballa ha estat tota una sorpresa pels petits, cadascú ha trobat la mà de la seva mama, papa, avi, o àvia, ... i una a una hem anat llegint els missatges que portaven. L'experiència ha estat molt entranyable.











La Tardor ja és aquí i el nostre arbre també sent la nova estació, les seves fulles han de començar a canviar de color per això el decorem amb fulles que pintem amb ceres de colors de la tardor. Quan arribi l'hivern desarem les fulles/missatges perquè les torni a tenir quan arribi la primavera.




i així és com ha quedat el nostre Racó de la Tardor



16 comentaris:

  1. Quina idea més preciosa!
    No l'havia vist a cap escola i m'encanta!
    Com ho feu amb els infants que no venen els pares o mares a la reunió per a que no es trobi sense missatge?
    Quan pugui faré un enllaç des del facebook de Fer de Mestres
    Petonets
    Carme
    Carme

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ha estat una idea d'una de les meves paral·leles i de seguida ens va semblar una idea molt original, no havia fet mai aquesta proposta.
      Si la família ens avisa de que no podrà venir acostumem a explicar el què farem i els proposem fer-ho amb antelació. En el cas que no ens avisin els facilitem que ho facin igualment.
      Me'n alegro que t'hagi agradat la proposta.
      Tonets

      Elimina
    2. Anna, publicat!
      Espero que la vostra experiència pugui ser útil a alguna escola.
      https://www.facebook.com/FerdeMestres
      Bona setmana!
      Carme

      Elimina
  2. A mi també m'ha agradat molt la idea, és genial !!! hi participaria de bon grat!
    I el racó de la tardor és molt, molt xulo !! al cole del David no fan res ni que s'hi assembli, així que m'ho apunto per casa, que sempre feien quelcom així, però sense els cartellets amb els noms , crec que aquest any ja toca !!
    Una entrada genial!!
    merci, bon inici de setmana!

    ResponElimina
  3. Nosaltres ho vam fer al revés. Els nens van deixar un dibuix a sobre de la taula com a sorpresa per als pares que van venir després a la reunió i així si algú no ve se li dóna al dia següent.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Altres cops també ho hem fet així, que són els pares els que troben la sorpresa, cada any anem variant l'experiència.
      Una abraçada

      Elimina
  4. Molt maco Anna, nosaltres fem "el pot dels bons desitjos" cada família escriu en un paper el desig per aquest curs i en el racó de les emocions ho anem llegint . Hem de treballar molt les emocions i els bons desitjos doncs cada vegada ens arriben nens amb greus problemes emocionals. Un petó i endavant amb la feina que feu que és molt gran!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Carme per explicar la vostre experiència me l'apunto per fer-la un altre any, ens agrada anar variant les propostes cada curs.
      Tonets

      Elimina
  5. ¡Una idea fabulosa, Ana! ¡Me encanta! ¡Menuda sorpresa se debieron de llevar los peques! ¡Fantástico! Un saludo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues si los peques se sorprendieron un montón con las manos de sus papas y mamas, y aún más cuando les leía los mensajes.
      Un abrazo

      Elimina
  6. Hola Anna. Preciosa proposta. I el treball en equip és molt important per arribar a tenir un bon sentiment de grup.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els pares i mares de la meva classe tenen molt bon rotllo de sempre, ja a l'escola bressol compartien moltes activitats fora de l'escola. la veritat és que és un gran què quan hi ha aquest bon rotllo entre ells.
      Una abraçada

      Elimina
  7. Quina bona idea escriure desitjos a les fulles de l'arbre! Segur que els pares s'ho varen passar molt bé fent-ho i segur que als nens els va encantar trobar-ho: és com endur-se un trosset dels papes al cole! Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si, va ser una experiència que va agradar molt a les famílies, i els petits també els va agradar la troballa, la mà del papa o la mama i un missatge per a ells.
      Tonets.

      Elimina
  8. Me ha encantado la idea. Gracias por compartir. Buen día

    ResponElimina
    Respostes
    1. És una experiencia que vale mucho la pena llevar a cabo, tanto por las familias como para los peques.
      Un abrazo

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...