Pàgines

4 de novembre del 2013

LA MASCOTA DE LA CLASSE

Avui us vull explicar una experiència molt divertida  que és el tercer curs que posem en pràctica.
Com ja us he explicat en altres entrades el nom de la classe va relacionat amb el tema de l'eix transversal que es treballa a l'escola al llarg del curs, enguany és El Cinema.
Després de triar el nom de la classe demanem a les famílies que ens facin la mascota, no els donem cap premissa ni criteri, la creació és lliure.
El resultat de l'experiència és fantàstic tant pels petits com per les famílies, la nostra mascota passa a tenir un paper molt important tant a la classe com a casa de cadascú  perquè tothom la sent més seva.

Si voleu veure com va anar només cal clicar les fotos



En BOTONS la mascota de P3




La PEPA i en PEP  (dos en una)
la mascota de P4

7 comentaris:

  1. ¡Qué buena idea, Anna! Implicar a las familias en la elaboración de la mascota de clase. Por cierto son preciosas je je Un beso.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La verdad és que las famílias estan muy contentas cuando les sugerimos este tipo de colaboraciones. Son muy divertidas y los peques se muestran muy cariñosos y con muchas ganas de llevarsela el fin de semana.
      Besos

      Elimina
  2. ¡Me encantan vuestra mascotas! :) Un saludo

    ResponElimina
  3. Anna,
    quines famílies més participatives que teniu a la vostra escola, mimeu-les que no a totes les escoles és possible trobar-les...
    Unes mascotes molt divertides!
    Un petó
    Carme

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si Carme, quan les famílies responen d'aquesta manera no costa gaire tenir-les contentes són obertes, col.laboradores i afables. Però ja sabem que no sempre tenim la fortuna de tenir famílies així, desafortunadament massa sovint costa entendre's i tenir bona sintonia.
      Tonets

      Elimina
  4. Està molt bé això de dissenyar la vostra pròpia mascota... El pallasso és xulíssim i en Pep i la Pepa estan espectaculars amb aquesta pell platejada. Genial l'activitat. Una abraçada

    ResponElimina
  5. Si voleu disfrutar d'unes mascotes a classe, hi ha una empresa a Barcelona que las ofereix en modo de prestec la direcció per si us interesa es http://www.projectesdidactics.info/

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...