Pàgines

1 de desembre del 2013

ARBRE DE NADAL COOPERATIU

Els tres grups de P4 hem fet un arbre de Nadal pel vestíbul de l'escola. Ens hem inspirat amb el bloc CRAFTS-FOR-ALL-SEASSONS.  però amb la diferència que nosaltres hem estat els creadors del paper que necessitem per fer aquest original arbre.
Cadascú ha pintat amb rodet i pintura verda 2 quadrats de paper Basic d'uns 35 cm de costat, un cop sec fem estampació amb taps de suro i pintura de colors.
La resta ha estat seguir els passos que ens explica de forma tan clara el bloc CRAFTS-FOR-ALL-SEASSONS i per acabar hem afegit un parell de detalls com l'estrella i el llaç. Tots els petits estan molt entusiasmats amb el resultat del nostre treball cooperatiu.











9 comentaris:

  1. Quin arbre més bonic!!!
    La idea de fer un treball cooperatiu val la pena utilitzar-la sovint i afavorir que els nostres infants esdevinguin persones amb empatia i tolerància.
    Els deixem un món tan complicat...
    Petonets
    Carme

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Carme, me'n alegro molt que t'hagi agradat. Aquesta activita és un granet de sorra de la immensa tasca que tenim per davant. La societat d'avui dia ha perdut molts valors a quin més important, i amb aquesta activitat els petits observan de forma directa els beneficis que s'obtenen essent cooperatiu.
      Tonets

      Elimina
  2. Os ha quedado un árbol precioso y además hecho entre todos tiene aún más valor.
    Un saludo,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Recuperar algunos valores es un importante trabajo a tener en cuenta en la escuela, y con esta actividad pretendemos que los pequeños vean la importancia de ayudar-se unos a otros.
      Gracias por tus palabras.
      Un abrazo

      Elimina
  3. Anna, os ha quedado precioso, una excelente idea. un besito.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Los peques estan entusiasmados con su àrbol de Navidad, se siente supr protagonistas viéndolo en el vestíbulo de la escuela.
      Gracias por tu comentario.
      Besos

      Elimina
  4. És una passada, m'encanta, una idea fantàstic per tot: treball creatiu i cooperatiu , resultat preciós , és una interpel·lació a l'individualisme que vivim actualment .
    Us ha quedat genial, de veritat, felicitats !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies pel teu comentari, la nostra valoració en quan a la participació de tots els grups de P4 també ha estat molt positiva.
      Bona setmana

      Elimina
  5. Os ha quedado una preciosidad de árbol. Un gran trabajo en equipo. Un beso.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...