Pàgines

11 de febrer del 2013

UN REGAL ESPECIAL

Avui he començat el dia rebent un regal molt especial Seu blog é uma fofura!,  que m'ha fet arribar en Joel d'Educació i les Tic,  gràcies per pensar en mi. Si ho traduim al català vol dir quelcom com ara El seu blog és una monada.



Ara toca passar-ho a 8 blocs més i malgrat que sempre és difícil fer la tria perquè hi ha blogs extraordinaris aquest premi l'envio a ...

 
Núria Laspeñas de SOM-HI MESTRES
Olga Mart. de Petits Grans Artistes
Marta de Fent i desfent
Ametlla de Compartint mirades
Laura Cuenca de Ses meves feinetes
 
 
Espero que us agradi !!!
 
 


6 de febrer del 2013

PREMI ONE LOVELY BLOG AWARD

He rebut aquest nou premi de part de la Lluna d'Un polsim de sal, de la Mireia de MÓN INFANTIL, de la Núria de Som-hi mestres, de la Marta de Fent i desfent,  de la Carme de Fer de mestres i de la Miren de La classe de Miren. A totes elles moltíssimes gràcies per concedir aquest premi a "Petit món".

Concedir el premi a 15 blogs no és gens fàcil i si he de ser justa cadascún dels que coneixo són mereixedors d'aconseguir-lo pel simple fet d'estar a la xarxa per compartir vivències i experiències. Però malgrat tot m'agradaria concedir-lo a:


I per últim explicar-vos set coses sobre mi:

- La meva família sempre ha esta el més important per mi.

- El passat setembre vam viure un dia molt feliç, la meva filla gran, la Berta, es va casar. Va ser una dia ple d'alegria i felicitat.

- Sóc feliç i em considero afortunada de que cada matí pugui anar a fer el que des de petita he    desitjat: ser mestra.

- M'encanta tot el que està relacionat amb la creació i la plàstica.

- Sempre m'han atret les activitats relacionades amb molt color: pintar, punt de creu, qualsevol activitat plàstica.

- M'ha agrda i em sento molt orgullosa quan puc ajudar als altres.
 
- Entrar en aquest món blogaire ha estat una de les millors experiècies que m'ha permès conèixer  persones de qui aprendre i amb qui compartir.

Gràcies a tots !!!

 



 
   

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...