Pàgines

13 de juliol del 2013

VACANCES !!!

Petit món comença vacances !!!

La millor època de l'any és l'estiu. És temps de vacances i tot el que comporta: passejades, excursions, festes majors, viatges i temps, molt temps per fer tot el que no s'ha pogut fer al llarg de l'any DESCANSAR!!!

Desitjo a tots unes molt bones vacances i que pugueu fer tot el que us heu proposat.
Una immensa abraçada.


11 de juliol del 2013

DIBUIXAR AMB SORRA VIRTUAL

Amb aquesta aplicació els petits podran passar una divertida estona dibuixant a la sorra. Un cop feta la creació es pot veure el procés que s'ha seguit clicant el botó Replay Drawing.

Clica la imatge per accedir-hi



Aquest recurs l'he trobat al bloc recursos web de l'Emilia Alcaraz on podem trobar tota mena de recursos de la xarxa i materials de creació pròpia. Us recomano que li feu una visita.





Clica les imatges per accedir-hi

2 de juliol del 2013

EXPERIMENTAR

Els infants mostren gran curiositat per descobrir el seu entorn, per això és important que des de ben petits potenciem el seu esperit investigador.
L'experimentació els permet manipular i explorar diferents tipus de materials, observar els efectes de les seves accions i treure'n conclusions.
Els infants estructuren la seva ment mitjançant la informació que reben de l'experimentació.

APRENDRE JUGANT AMB LES CAIXES D'EXPERIÈNCIES 
A ED.  INFANTIL
Autora:  Mª Lourdes Torradas Torres



Descripció de l’experiència:

Aprendre jugant amb les caixes d' experiències és una proposta lúdica per descobrir el nostre entorn fent sortides a l' exterior per viure experiències noves, per descobrir, per aturar la mirada... i per manipular i experimentar amb materials i objectes de la vida quotidiana, no de joguina, sinó de materials procedents de la natura. Són materials naturals que es presenten als alumnes dins d' unes caixes (de fusta, de cartró...) i que ofereixen un ventall de possibilitats d' investigació.

La finalitat d' aquesta proposta és:

1. Elaborar diferents propostes d' activitats per a tots els infants oferint materials, recursos I estratègies per treballar la manipulació i l' experimentació científica.

2. Assegurar experiències riques a tots els nens i nenes que ajudin a desenvolupar la capacitat de plantejar-se problemes, de fer-se preguntes, d' interpretar les seves idees i comparar-les amb les dels altres utilitzant diferents llenguatges per connectar i fer conscients les experiències viscudes.







Clica per llegir el doccument !!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...