Pàgines

31 de desembre del 2014

NOU ANY, NOVA ETAPA

Ja fa vora 2 anys que vaig perdre la mare i la meva vida va iniciar una nova etapa. Han estat mesos de tristesa i melangia mentre evocava tants i tants records, sentiments d'enyorança que omplien el dia a dia fins que poc a poc aprens a viure sense la persona més important de la teva vida, la mare.
Però vet aquí que fa nou mesos vaig saber que la meva vida començaria una nova etapa, seria àvia i en un tres i no res, els mesos han passat volant, el passat 19 de desembre va néixer en Jan, la coseta més bonica i dolça que he vist mai. Així doncs la meva família i jo acomiadem l'any 2014 i entrem al 2015 amb una felicitat immensa per tenir entre nosaltres el petit Jan.



Petit món desitja per tots vosaltres que el 2015 vingui carregat de tanta felicitat i alegria com la que jo ara gaudeixo i que els vostres somnis i desitjos es vegin complerts.


free glitter text and family website at FamilyLobby.com


14 comentaris:

  1. Muchísimas felicidades por ese regalazo tan especial. Un abrazo gordo!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchísimas gracias Miren, como bien dices ha sido un gran, gran regalo.
      Besos

      Elimina
  2. ¡¡¡¡ FELIZ AÑO, DE TODO CORAZÓN!!!!

    ResponElimina
  3. Que el 2015 vingui carregat d'alegria i bones notícies. Felicitats pel naixement del petitó.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Joana, que tinguis un molt bon any.
      Tonets

      Elimina
  4. y un besito muy especial a ese peque

    ResponElimina
  5. Moltes felicitats!!!! Quina alegria! Segur que seràs la iaia més blogera de totes les iaies! Una abraçada. Carme TIC. LLAPIS I PAPER

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que els darrers dies hn estat una mica atabalats i no he tingut gaire de temps per posar-me al blog. les prioritats han variat una mica però de ben segu que rependre el filben aviat.
      Moltes gràcies per les teves paraules.
      Tonets

      Elimina
  6. Qué gran regalo, Anna. Muchísimas felicidades. Un gran abrazo para la orgullosa abuela y muy feliz año para ti también.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es el mejor regalo que podiamos recibir, todo ha ido muy bien i el peque es un sol. Muchísimas gracias por tus palabras, es una gran satisfacción recibir vuestras muestras de cariño.
      Besos

      Elimina
  7. Hola, sóc Joan Ramon del bloc Els Colors de la terra, m'ha emocionat i m'ha agradat molt el teu comentari, que bonic!, per altra banda per si t'interessa jo estic treballant al projecte El Camí www.elcami.org, és una ruta cultural per la cultura , la llengua i el patrimoni de les terres de parla catalana, per si vols fer-li una ullada. M'alegre molt que els meus blocs t'hagen agradat i que et puguen servir per conèixer una mica millor aquesta terra. Les teues paraules em donen força per seguir treballant. Gràcies.
    Pel que fa al teu bloc és nota el treball i la cura de les coses ben fetes, quina passada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies per la teva resposta. He fet una ullada a El Camí i m'ha semblat molt interessant hi ha rutes que m'han agradat molt, em guardo l'adreça per anar consultant-la.
      Una abraçada

      Elimina
  8. Moltes felicitats per en Jan i que passeu un genial 2015. Una abraçada

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...