Pàgines

27 d’abril del 2014

BITS D'ANIMALS

En anteriors entrades us he comentat que a l'escola posem en pràctica la metodologia dels Bits d'inteligència.
Cal tenir present que aquest mètode no pretén ensenyar, sinó estimular àrees cerebrals, i sobre tot la vista i l'oïda. Els Bits ajuden a adquirir nous coneixements, desenvolupar el llenguatge, la capacitat d'atenció i la memòria visual i auditiva.
Us deixo els dos grups que hem passat darrerament.





ANIMALS DE GRANJA




ANIMALS DEL BOSC




24 d’abril del 2014

SANT JORDI 2014

Enguany per fer la rosa ens hem inspirat amb una entrada del bloc Fer de mestres  i hem fet roses amb nius de pasta que hem pintat amb "la sang del drac", gràcies CARME per oferir-nos tantes i tantes idees i recursos.

Amb el treball cooperatiu de tot el cicle també hem fet un Drac que hem posat al vestíbul de l'escola per donar la benvinguda a aquesta gran festa de casa nostra.







22 d’abril del 2014

PASQUA A VIENA

Aquestes vacances he fet de turista, he passat uns dies a Viena on la Pasqua te un paper molt important. La ciutat s'omple de mercats de Pasqua on es poden trobar tota mena de productes artesanals, gastronòmics i ous de Pasqua de tota mena: de fusta, ceràmica, vidre, closques d'ou, ...

Dissabte vam visitar el Palau Schönbrunn i ens vam trobar amb la gran sorpresa de que si celebrava un dels mercats més populars de la ciutat. La majoria de productes eren pura artesania però el que més em va sorprendre va ser aquesta parada d'ous de Pasqua pintats a mà, són closques d'ous de gallina, d'oca i fins i tot en podies trobar d'estruç, eren una meravella.








1 d’abril del 2014

DECORACIÓ DE PRIMAVERA

Sovint quan treballem amb pintura i els petits han d'anar a rentar-se he observat que a la majoria els encanta remenar i empastifar-se les mans. Res millor que proposar una activitat amb la que puguin gaudir d'aquesta experiència que quasi sempre els reprimim i amb pintura i les empremtes de les mans hem fet la decoració de primavera pel passadís.
Les flors són les siluetes de les mans de cadascun dels petits que han pintat amb ceres toves, envernissades i punxades. Les tiges son fetes amb tossos de paper de seda caragolat.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...