Pàgines

21 d’octubre del 2014

RACÓ DE TARDOR

Ja fa uns dies que ens hem endinsat en aquesta preciosa estació LA TARDOR.
La climatologia no li fa gaire honor doncs la caloreta que tant vam trobar a faltar el passat estiu ara sembla que no vol marxar i ens costa una mica sentir-nos envoltats de tardor. Per això res millor que muntar un raconet a la classe per anar fent boca.

Per donar un toc més personal al nostre racó hem fet uns arbres molt divertits, un tros d'argila modelada en forma de tronc, unes quantes branquetes d'arbre i paperets de seda dels colors de la tardor i ja tenim un bosc de tardor. La idea, com no, l'hem trobat a Pinterest un pou immens on podem trobar moltíssimes idees i recursos.









11 d’octubre del 2014

ANIVERSARIS

Amb el temps he anat fent un recull de imatges i dibuixos per fer cartells pel racó dels aniversaris, cliqueu la imatge per fer una ullada i descarregar si voleu.







7 d’octubre del 2014

4 d’octubre del 2014

BOLETS DE TARDOR

El bolet és un element natural propi de la Tardor, sempre és present en moltes activitats relacionades amb aquesta estació: poemes, dites, endevinalles refranys, activitats plàstiques, ...
Avui us presento una activitat plàstica molt senzilla amb la que els petits seran directes protagonistes quan muntem el racó de la Tardor que tenim a les aules.

Tan sols necessitem cartrons protectors de la fruita, tubs de paper de WC i pintura.











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...