Pàgines

8 d’octubre de 2015

COMENÇA EL VIATGE

En entrades anteriors explicava la participació de les famílies a la reunió de mares i pares que fem els primers dies de setembre.

Aquest curs estic amb els més menuts, a P3, i per a tots ells comença un nou i llarg viatge,  per això les tutores de P3 vam proposar a les famílies representar-ho com un viatge pel mar.

El mar està representat amb canyetes de color blau que les van anar lligant entre elles simbolitzant la unió i la força de tot el grup, alumnes, mares, pares i mestres. I per representar els principals protagonistes d'aquest viatge pel mar, que no són altres que els seus fills, cadascú va fer un vaixell de paper. Per últim vam anar enganxant els vaixells en els lligams de les canyes.

Passats els primers dies d'adaptació, quan els petits ja es mostraven tranquils, relaxats i amb ganes de participar en converses i activitats els hi vam presentar el que havien fet les seves famílies i el que representava. Tots ells es van mostrar molt contents en veure's representats d'una manera tan curiosa, com un vaixell, que portava el seu nom i també tenia gomets i dibuixos.2 comentaris:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...