Pàgines

14 d’octubre del 2015

FULLES DE TARDOR

Les classes de P3 tenim els arbres del pati molt a prop i aquests dies estem veient que estan canviant, els arbres del pati són diferents !!!
Després d'observar i parlar sobre què els hi passa als arbres del pati, perquè canvien de color les fulles i després cauen?,



ens hem convertit en arbres de tardor. Els braços ben estirats, unes fulles a cada mà i moviments suaus tot escoltant  el fragment "la tardor" de "Les quatre estacions"  d'Antonio Vivaldi mentre les nostres fulles cauen.








Després hem dibuixat a la pissarra el camí que fan les fulles en caure al terra.





12 d’octubre del 2015

EsferaTic

Educació i les TIC ha creat un nou projecte: EsferaTIC. 



Es tracta d'una proposta engrescadora que permet conèixer, descobrir i aprendre una mica més del món de l'educació.
Us convido a fer-hi una ullada clicant la imatge.

8 d’octubre del 2015

COMENÇA EL VIATGE

En entrades anteriors explicava la participació de les famílies a la reunió de mares i pares que fem els primers dies de setembre.

Aquest curs estic amb els més menuts, a P3, i per a tots ells comença un nou i llarg viatge,  per això les tutores de P3 vam proposar a les famílies representar-ho com un viatge pel mar.

El mar està representat amb canyetes de color blau que les van anar lligant entre elles simbolitzant la unió i la força de tot el grup, alumnes, mares, pares i mestres. I per representar els principals protagonistes d'aquest viatge pel mar, que no són altres que els seus fills, cadascú va fer un vaixell de paper. Per últim vam anar enganxant els vaixells en els lligams de les canyes.

Passats els primers dies d'adaptació, quan els petits ja es mostraven tranquils, relaxats i amb ganes de participar en converses i activitats els hi vam presentar el que havien fet les seves famílies i el que representava. Tots ells es van mostrar molt contents en veure's representats d'una manera tan curiosa, com un vaixell, que portava el seu nom i també tenia gomets i dibuixos.











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...