Pàgines

26 de gener del 2016

TREBALL DEL NOM evolució a P3

Iniciar el procés de lectoescriptura  a partir del propi nom proporciona confiança i seguretat als petits. És un text significatiu i funcional i reconèixe'l els ajudarà a identificar el seu calaixet, el seu full, el seu penjador, ...

Paral·lelament a les diferents activitats que es fan sobre el propi nom fem un recull de l'evolució de l'escriptura. Aquesta és una activitat que us presento és de periodicitat mensual,  al final de curs en fem un llibret perquè les famílies puguin veure l'evolució que han fet els seus petits pel que fa a l'escriptura del nom propi.

Utilitzem fulls petits (1/4 part d'un foli) i retoladors negres. Els petits escriuen el seu nom lliurement, sense mostra, a la tira de paper que després retalla la mestra per enganxar-ho a sobre d'un full de color de manera quedi més vistós i acolorit. Per fer la tapa, es fa a final de curs, se'ls dona lletres de revistes i diaris ja retallades perquè confegeixin el seu nom i les enganxin. Per últim s'enquaderna amb espiral.












9 comentaris:

  1. Muy graciosos algunos nombres.
    Un besico.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues sí, ellos mismos se sorprenden cuando ven todos los nombres y la diferencia entre los primeros i el último. Gracias por dejar el comentario.
      Tonets

      Elimina
  2. Respostes
    1. Gràcies Marta per passar per aquí i deixar el comentari. El llibret emociona a les famílies i sorprèn els petits, com bé dius és un record entranyable.
      Una abraçada

      Elimina
  3. es una preciosa idea, gracias. un besito.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tanto a los mayores como a los peques les gusta un montón. Gracias por dejar el comentario.
      Tonets

      Elimina
  4. Respostes
    1. Gracias por pasar por aquí y por tus palabras.
      Tonets

      Elimina
  5. hola, no se como contactar contigo no veo email... me ha encantado una actividad que he visto,era en el suelo y tenias manos y rayas de colores, me podrías explicar qué era y en qué consiste?muchas gracias, mi email es sandra_perulero@hotmail.com

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...