Pàgines

17 d’abril del 2016

EL DRAC DE SANT JORDI

Tenim Sant Jordi a tocar i ja fa uns dies que expliquem la llegenda amb contes, titelles, vídeos, ... i tots els petits s'entusiasmen quan abans d'explicar la llegenda diem "Arriba el cavaller Sant Jordi !!!".
El cavaller i la princesa són els personatges preferits però el Drac, malgrat que sovint els fa una mica de respecte, també els agrada molt sobretot si han de interpretar-lo espantant a tothom.
D'entre les diferents propostes que hem trobat aquesta és la titella del Drac que hem preparat a P3. L'hem trobat molt adequada per P3 per les diferents tècniques que cal fer, retallar, enganxar, punxar ...


10 comentaris:

  1. han quedado superdivertidos porque se pueden ir con ellos a comerse a los demás, jajajaj. buena semana y buenas fiestas.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No te puedes imaginar como interpretan su papel, los rugidos de dragon y los gritos de las princesas llegan a ser ensordecedores jajaja.
      Tonets

      Elimina
  2. Són genials aquests dracs!! felicitats!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per passar per aquí i deixar el comentari. Als petits els hi ha agradat molt poder fer aquest drac i anar espantant a tothom.
      Una abraçada

      Elimina
  3. Me lo guardo en pinterest, gracias.
    Un besico

    ResponElimina
  4. Uauuuuuuuuuu Anna és genial. M'encanta !!!
    M'apunto la proposta per un altre any !!!
    Petonets guapa !!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Malgrat la cara de dolent que fa va tenir molt d'èxit entre els petits jejejeje.
      Tonets

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...