Pàgines

31 de gener del 2017

COLORS DE L'HIVERN

A P3 tenim un racó per la pràctica de retallar, coincidint amb l'hivern les tires que posem són d'alguns colors que hem treballat,  lila, blau i gris.

Per donar utilitat als trossets que s'han anat fent proposem als petits anar-los posant en papers de plastificar per fer-ne mòbils que decorin la classe, proposta trobada al bloc Vida a l'aula. Anar encabint els paperets i combinar els colors ha resultat ser com una espècie de trencaclosques i tots els petits han gaudit d'una estona ben entretinguda.

El resultat final ha estat molt gratificant per a tots ells al veure com ha quedat la creació de cadascú.




23 de gener del 2017

TRANSPARÈNCIA D'HIVERN

Després d'un treball exhaustiu sobre la paraula HIVERN: els colors que podem trobar a la natura en aquesta estació de l'any, quines peces de roba ens posem,contant lletres, cops de veu, confegint, identificant el so de les lletres i buscar-lo en els noms propis, cançons, poemes, dites, ... fem aquesta activitat.

Utilitzem retoladors POSCA en els colors propis de l'hivern. Escriure amb color blanc les lletres de la paraula HIVERN de forma aleatòria en un full de plàstic transparent.



Dibuixar flocs de neu amb la resta de colors.



Per últim la mestra retalla el contorn del full i penja les produccions amb un trosset de llana de colors freds que haurà triat cada petit.





8 de gener del 2017

MURAL D'HIVERN

Comencem l'activitat presentant als petits imatges d'entorns naturals on poder observar els colors propis de l'hivern. Durant el transcurs de la conversa es van anomenant els diferents colors: blanc, blau, gris, lila i els anem presentant amb la corresponent ampolla de pintura.

Diluïm les pintures amb aigua i ho posem en ampolles de spray, després ruixem el paper d'embalar blanc amb els diferents colors freds.




A la següent sessió presentem petits objectes de diferents colors perquè triïn els de color blanc i els col·loquin lliurement al mural. Finalment la mestra els enganxarà amb silicona.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...