Pàgines

3 de novembre del 2013

ANIVERSARIS

Aquest curs hem fet alguns canvis en la celebració dels aniversaris. A P4 hem canviat el disseny de la corona, amb cartolines de colors metalitzats preparem una tira ample que omplim de gomets i a dalt li posem tantes espelmes com anys fan, a tots els hi encanta el nou model.



També hem fet canvis en la felicitació, cadascú es dibuixa (esquema corporal) com si fos una fotografia, després es retallen tots els dibuixos i els enganxem en 2 fulls mida DinA3 i es plastifica. Per acabar al darrera si posa un adhesiu "penjador" perquè es pugui penjar a l'habitació.
A cada aniversari fem fotocòpies dels dibuixos  de manera que a final de curs tindrem un recull de l'evolució del esquema corporal de cadascú i en farem un petit dossier que els hi donarem.



A P3 el homenatjat ens convida a esmorzar i a P4 i P5 ens porta un regal per a tota la classe, a la reunió de principi de curs informem a les famílies que de forma voluntària es pot portar un obsequi per la classe ( contes, jocs didàctics, llebre de coneixements,...) per contribuir a augmentar i millorar el material de l'aula.



No podia faltar el pastís i bufar les espelmes !!!



i per últim tots enfilats a les cadires i cantant "Anys i Anys"



2 comentaris:

  1. Anna,
    quina feinada a fer per a cada aniversari!
    Moltes felicitats, Aitor!!!
    Petonets
    Carme

    ResponElimina
    Respostes
    1. No creguis, ho tenim en compte a l'hora de programar i ens organitzem el millor possible. La tarda del aniversari la dediquem a preparar-ho tot.
      Gràcies pels teus comentaris.
      Tonets

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...