Pàgines

23 d’abril del 2015

LA ROSA DE LA PRINCESA

"De la sang del drac va sortir-ne un roser ple de roses vermelles com la mateixa sang. El cavaller Jordi va prendre'n una i va donar-la a la princesa."

Com cada any hem fet una rosa per la nostra princesa "la mare".








El material que necessitem és: paper de diari, pintura vermella aigualida, paper pinotxo verd i un palets de pinxos. Us faig cinc cèntims de com ho hem fet.



  • Necessitem dos tossos de paper de diari de mida DinA4. Un haurà de tenir la franja blanca al mig, habitual en la majoria de diaris. 




  • Els papers de diari estaran a sobre d'un plàstic, d'aquesta manera podren pintar els dos costats dels papers sense tenir que esperar que s'assequi.


  • Un cop secs la mestra retallarà en forma ondulada els costats llargs dels fulls i traçarà unes línies que els petits retallaran.
  • Com ho prepara la mestra: Els fulls es posen un a sobre de l'altre i es dobleguen per la meitat de manera que la part exterior sigui el full amb la franja verda. A continuació s'enganxa amb cola líquida el palet de pinxo a un extrem i es deixa assecar bé.



  • Quan ja esta ben sec, amb suavitat, s'arruguen una mica els papers perquè perdin la rigidesa que dona la pintura.



  • Per acabar s'enrrotlla i es folra el palet amb paper pinotxo. El toc final és embolicar la rosa amb paper de cel.lofana transparent i posar la cinta catalana.




FELIÇ DIA DE SANT JORDI !!!




14 d’abril del 2015

PREMI PARABATAIS

Rebre premis sempre fa molta il·lusió i és una mostra inequívoca de que se'n recorden de Petit món. Recullo amb molta alegria aquest premi de la mà de l'Ana del bloc AulaTic , de la Blanca del bloc Actividades para Educacion Infantil i de la Mariana del bloc Somnis de Colors.


Aquest premi, com la majoria, té unes normes: anomenar a qui te'l dona, posar la imatge al bloc, concedir-lo a 15 blocs i avisar-los de que el rebran.
Aquesta és la part més difícil perquè tot i que tots els blocs que conec en són mereixedors a la llista només hi tenen cabuda quinze i són aquests:


Marta Máster del bloc CATIVO DIXITAL
Joana del bloc ... a l'aTAC
Cristina i Iolanda del bloc RECURSOS PER A L'EDUCACIÓ ESPECIAL
Mònica del bloc MESTRES IDEES PER COMPARTIR
Carla del bloc COM APRENDRE A APRENDRE
Emília del bloc RECURSOS WEB
Miriam del bloc ELS PETITS
Marta del bloc TRESQUATRECINC
Ametlla del bloc COMPARTINT MIRADES
Olga del bloc PETITS GRANS ARTISTES
el bloc CAMINEM PLEGATS
Mariana del bloc SOMNIS DE COLORS
Mireia del bloc MÓN INFANTIL

FELICITATS !!!

12 d’abril del 2015

SUDOKUS SANT JORDI

"La capsa dels Sudokus" de la classe ja està quasi bé plena i aviat haurem de fer-ne una de nova, però encara hi han tingut cabuda els dos últims models que hem creat relacionats amb la festa de Sant Jordi, espero que us agradin.



AGRAIRÉ QUE SI HO DESCARREGUES DEIXIS UN COMENTARI !!!











6 d’abril del 2015

FEM LA MONA DE PASQUA

Com ja he explicat en entrades anteriors cada any preparem la Mona amb els nostres padrins, és una activitat cooperativa en la que tots gaudim d'una bona estona i d'un esmorzar boníssim.
Aquest any com que ja som a P5 abans de preparar-la hem estat mirant els vídeos que vam fer a P3 i a P4 i ha estat molt emotiu tant pels més grans com pels petits.

A P3 vam fer uns trens xulíssims




A P4 petits i grans van triar fer un peix i una papallona






Enguany a P5 la tria ha estat fer un conill i un gat






Aquesta entrada participa en l'ebook ARTividades de Marzo 
del bloc "Manualidades Infantiles"




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...