Pàgines

31 de maig del 2015

FLORS DE PRIMAVERA

Avui us presento dues propostes de les companyes de P4 que han fet per decorar el passadís.

Per la primera proposta han utilitzat difernts tècniques, dibuix de flors perfilades amb retolador negre i després retallades, pintura amb aquarel·les pel fons i collage amb papers de colors per representar la jardinera.






La segona proposta és sobre la flor "dent de lleó" o també anomenada "pixallits".
Recordeu quan de petits agafàvem flors de llavors  que n'hi deiem angelets? N'agafàvem per fer volar les seves llavors i a l'hora demanar un desig, recordo quan ho feia amb les meves germanes  i formava part del nostre repertori de jocs.

A partir d'aquesta creença s'inicia una conversa amb els petits en torn dels desitjos i per acabar cadascú verbalitza el seu desitg.









24 de maig del 2015

BITS FLORS

Aquests són els Bits de flors que vam utilitzar amb l'arribada de la primavera i que van donar peu a  l'activitat "Un jardí a la classe" que vaig explicar a l'anterior entrada.





AGRAIRÉ QUE SI HO DESCARREGUES DEIXIS UN COMENTARI !!!




18 de maig del 2015

UN JARDÍ A LA CLASSE

Després d'unes setmanes sense ordinador, necessitaba una posada a punt urgent, avui ja puc tornar per aquí.

Amb l'arribada de la primavera vam fer el passi de Bits de les flors (a la propera entrada els publicaré), algunes eren desconegudes pels petits però van anar anomenant les plantes amb flor que tenien a casa o les que coneixien. Alguns van fer la proposta de portar plantes a la classe per tenir un petit jardí a la porta exterior i uns  encarregats que en tinguessin cura. La idea va ser acceptada per tothom i amb pocs dies ja tenien un munt de plantes amb flor, però n'hi havia moltes que no sabíem el seu nom i ens vam proposar descobrir-los.



COM ES DIU LA MEVA PLANTA
Entre tots hem portat a la classe llibres i revistes de "flors i plantes" on hem buscat la nostra planta i el seu nom. També hem aprofitat per esbrinar què necessita la planta tot consultant les fitxes tècniques.





Després hem escrit el nom de la planta en una etiqueta que hem enganxat al test.





DIBUIXO LA MEVA PLANTA
Amb la planta com a model la dibuixem a llapis i després la pintem amb aquarel·les.







El resultat final és aquest





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...