Pàgines

24 d’agost del 2015

PROJECTE EL CASTELL

A partir de les suggerències dels petits, de la tria i la votació ha sortit escollit "El Castell" que és el projecte que hem treballat durant el segon trimestre a P5.
També hem fet votacions per escollir el logo del projecte a partir del dibuix inicial de cadascún del petits, el guanyador és el que hi ha a cadascuna de les fitxes de treball.
Com tots els projectes que he preparat aquest també el fem a mida DinA3, d'aquesta manera els petits visualitzen amb més claredat la informació del full, a vegades força atepeït, els facilita la lectura i també l'escriptura.



Dona-li un cop d'ull !!!



AGRAIRÉ QUE SI HO DESCARREGUES DEIXIS UN COMENTARI !!!








DESCOBERTES




MANDALES





BITS CASTELL




IMATGES





VOCABULARI




SUDOKUS









MALETA-TAPA

Consultant Pinterest, extraordinària xarxa social on trobar milers d'idees, propostes, recursos, vaig trobar aquesta activitat d'estampació que em va agradar molt. He afegit algunes variacions, el dibuix del castell ja està imprès a la catolina i els petits ho ressegueixen amb una cera blanca, després fan l'estampació amb esponja i pintura blanca. Les finestres i portes les retallen ells mateixos triant prèviament el color que més els agrada. El castell resultant fa molta patxoca !!!



RECURSOS

Aquí podeu trobar els recursos que he utilitzat per preparar el projecte.






Clica les imatges !!!


ABECEDARI PER CONFEGIR

Aquest abecedari per confegir és el que utilitzem a P4 i P5. Imprimim bastantes còpies en paper Basik DinA 4 (és una mica més gruixit que el foli) i amb la col.laboració de les famílies es retallen totes les lletres. En una capsa classificatoria es col.loquen totes les lletres i es converteix en un recurs que els petits sempre tenen el seu abast. 
Aquestes lletres són les que hem utilitzat per l'activitat del "acròstic" i la de "confegir" i dibuixar paraules relacionades amb el projecte.






21 d’agost del 2015

BITS INSECTES I MAMÍFERS

Després d'unes setmanes de relax i desconexió i amb les piles ben carregades Petit món engega un nou curs disposat a compartir i aprendre una mica més.

Els Bits d'imatges els passem totes les tardes després de la relaxació que fem al entrar a l'escola. Aquests són els bits d'insectes i mamífers que hem passat a P5.


MAMÍFERS









INSECTES




18 d’agost del 2015

3r ANIVERSARI

Ja són 3 els aniversaris que celebra Petit món i el millor regal són les prop de 200.000 visites que ha rebut al llarg dels tres anys.
MOLTÍSSIMES GRÀCIES a tots els que heu passat per aquí, les vostres visites em carreguen les piles i m'encoratgen a seguir endavant.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...