Pàgines

8 de desembre del 2014

EL PESSEBRE DE LA CLASSE

Asseguts a la rotllana hem iniciat una conversa sobre la decoració nadalenca que cadascú té a casa seva. N'hi ha que només tenen l'arbre i alguns ornaments, d'altres també tenen el tió i alguns tenen el pessebre. Sobre el pessebre hem anat anomenant quins són els personatges- fuguretes que hi pot haver i entre tots n'hem fet una llista a la pissarra, després i com a proposta d'uns quants petits hem decidit fer el nostre pessebre.

La plastilina és un excel·lent material que permet exercitar la motricitat fina i modelar amb gran facilitat i aquí podeu veure el resultat.









4 comentaris:

  1. Respostes
    1. Doncs sí ha quedat xulíssim, els petits estan molt cofois amb la seva obra.
      Gràcies pel cumpliment.
      Tonets

      Elimina
  2. Hola: es un pesebre lleno de encanto. Acabo de descubrir tu blog y me gusta mucho la variedad de temas que tratas vinculados con la educación. En este momento me interesan mucho este tipo de reflexiones por lo que he creado un blog dedicado a los jóvenes y al uso que hacen de las nuevas tecnologías. Te invito a visitarlo: http://cativodixital.blogspot.com.es/ Si quieres seguimos en contacto. Yo ya me hice seguidora de tu blog.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Marta, con mucho gusto recojo tu invitación para visitar tu blog.
      Un abrazo

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...